Friday, April 7, 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Η Βιβλιοθήκη έχει τη δυνατότητα να δανείζει τα βιβλία της στους ενδιαφερόμενους κατόπιν αιτήματος, ορίζοντας ως μέγιστο αριθμό δανεισμού για ατομικό δανεισμό τα τρία (3) αντίτυπα και για δανεισμό μέσω σχολείου τα πέντε (5).

Κανονισμός λειτουργίας βιβλιοθήκης
Ο/Η ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση στα βιβλία της βιβλιοθήκης μας με τους κάτωθι τρόπους:

Α. Δανεισμός μέσω του Σχολείου
Οι μαθητές που διδάσκονται τα ελληνικά στα σχολεία της Γεωργίας θα ενημερώνονται κάθε χρόνο από τον/ την εκπαιδευτικό τους στα ελληνικά για τα βιβλία που υπάρχουν στη Βιβλιοθήκη. Θα μπορούν να συμπληρώνουν μια φόρμα επικοινωνίας που θα τους δίνεται από τον/ την εκπαιδευτικό τους αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία τους, τους τίτλους των βιβλίων που τους ενδιαφέρουν και το επιθυμητό διάστημα δανεισμού. Ο/ Η εκπαιδευτικός θα παραλαμβάνει τα βιβλία από το Ινστιτούτο και θα έχει την ευθύνη της επιστροφής τους.

Β. Ατομικός Δανεισμός
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τον κηδεμόνα τους μπορούν να επισκεφθούν το Ινστιτούτο και να αναγνώσουν τους επιθυμητούς τίτλους βιβλίων. Στη συνέχεια ο κηδεμόνας καλείται να συμπληρώσει μια φόρμα επικοινωνίας που θα του δίνεται στο Ινστιτούτο αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία του, τους τίτλους των βιβλίων που τον ενδιαφέρουν και το επιθυμητό διάστημα δανεισμού. Ο κηδεμόνας δεσμεύεται να επιστρέψει τα βιβλία μετά το πέρας του διαστήματος δανεισμού με δική του ευθύνη.


No comments:

Post a Comment